Vinn en Merida Big Nine

Anmäl dig till vårt Cykelvasaläger med Emil Lindgren i Falun den 28 april till 1 maj 2016 och vinn en Merida Big Nine Vasa Pro 2016 (värde 11999 kr). För att delta i utlottningen behöver du anmäla dig till lägret och dela detta inlägg eller att du har anmält dig på Facebook (vilket du kan göra i samband med anmälan). Utlottningen sker i samband med lägret med hjälp av en lottring med efterföljande dragning.

Eventbrite - Uppstartsläger MTB 28 april till 1 maj 2016

Om lägret

Mountainbikeinspiratören Emil Lindgren bjuder tillsammans med 2013 års CykelVasa-vinnare Fredrik Ericsson in till träningsläger i Falun den 28 april till 1 maj 2016. Lägret vänder sig till dig som planerar att köra CykelVasan eller Långloppscupen, oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär.

Mer information om lägret

Om cykeln

merida-big-nine-vasa-pro-2016

Cykeln man vinner är en Big Nine Vasa Pro är framtagen för cyklisten med ambitioner. Den är utrustad med Shimano XT 30-växlar och Shimano M355 hydrauliska skivbromsar. Gaffeln är en Rock Shox 30 Gold med luftinställning som är lätt och går att justera individuellt vilket ger grymma egenskaper i terrängen. Ramen är dubbelreducerad med RaceLite 6061 TFS aluminiumrör med specifik design. Vikten hålls låg och geometrin på ramen är racig och lekfull. Ramen är utvecklad med ultramodern TFS teknik, samtidigt som den är anpassad för daglig användning med fästen för stöd, skärmar och pakethållare. Samtliga Vasa-cyklar produceras i ett begränsat antal, och levereras med en speciellt designad Prologo Kappa sadel med Svensk flagga. Ordinarie pris för cykeln är 11999kr (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren).

Publicerat 2015-12-14 i Aktuellt

Kommentera inlägget