Mallorca

På Mallorca samarbetar vi från hösten 2017 med Best Swim Center (BSC) som är en komplett träningsanläggning för uthållighetsidrottare. Centret ligger ca 30 minuters bilfärd sydöst om Palmas flygplats i staden Colònia de Sant Jordi, när du reser med JoFre Sport bokar vi transfer åt dig. Det finns självklart möjlighet att ta egen cykel på transfern.

På centret finns en olympisk 50-metersbassäng som är uppvärmd till 27 grader, detta gör att det går utmärkt att förlägga ett läger här redan i Februari när de öppnar för säsongen varje år. Centret drivs av före detta elitsimmare och de vet vad man vill ha som idrottare och är mycket måna om att skapa bra förutsättningar.

Hotellen vi bor på under våra resor till BSC heter Bluewater Hotel och Hotel Marqués, dessa ligger bara ett stenkast från poolen. Bluewater Hotel är ett trestjärning hotell och Hotel Marqués ett fyrstjärnigt, med dessa två hotell kan vi erbjuda boende i en prisklass för alla smaker. Hotellen ligger så man snabbt och enkelt kommer ut på mycket fina cykelvägar och som boende på dessa har man tillgång till de löpslingor BSC märkt upp i ”skogen” utanför centret.

Vi har även ett samarbete med en cykeluthyrare som finns på centret vilket gör att du som reser med oss har möjlighet att hyra cykel till ett reducerat pris.