Om JoFre Sport

Idén om träningsresor för cyklister och triathleter kläcktes under 2009. Efter en mycket givande resa till Benicassim på spanska östkusten bestämde vi oss för att realisera våra planer och i januari 2010 startades JoFre Sport. De första åren fokuserade vi enbart på resor till Benicàssim för landsvägscyklister och triathleter och 2013 genomfördes JoFre Sports första mountainbikeläger i Falun tillsammans med Emil Lindgren.

Från 2015 har vi gjort om hela vårt upplägg för utlandsresor och kommer att flytta verksamheten till Mallorca och närmre bestämt Puerto Pollenca. Där har vi hittat en litet men mycket bra hotell som passa vårt företag perfekt.

JoFre Sport är en del av Vasaloppscenter Lugnet i Falun där vi är baserade och vi samarbetar även nära med Hoposa Hotels som driver hotellet vi reser till i Spanien.

 Vasaloppscenter Lugnet

Vår företagsidé är att erbjuda idrotts- och träningsläger för motionärer och elitaktiva uthållighetsidrottare inom cykel, triathlon och löpning. Vi genomför kompletta lägerpaket där allt från transfer och cykelhyra till föreläsningar och personlig coachning ingår. Visionen är att JoFre Sport ska vara ett ”one stop shop” för träningsresor till en av de bästa träningsmiljöer som vi själva upplevt.

Kontakta oss här »